« Cookie rules! | Main | Long time no see »

February 22, 2006

Comments

Serge, we need more pics of Nathalie in various poses!

I'll ask her nicely... Just don't get your hopes up!

we prefer the light colour, but with the dark hairdo. Would that be an option?

Well, Marc, I think I could live with that. But only in combination with a paler skin and a darker complexion... Uhm, know what: forget it. :-D

Blond uiteraard! Zonder twijfel.

groetjes van Barbie herself,
Annick

Annick! Wat leuk om jou nog eens te horen. En op mijn webstekje dan nog wel. Ik had er geen flauw benul van dat zelfs jij tot in deze uithoek van het internet kwam. Over smaken en kleuren gaan we voorlopig niet discussiëren, dat doen we volgend jaar op de bbq wel. Maar dan liefst terwijl de kinderen buiten zitten, wellicht? ;-) Ja, sorry, ik heb een slecht karakter...Blijven komen comments posten, zou ik zeggen. En houd het blond en gezond!

ja, Marc had verwittigd dat jullie voor een moeilijke keuze stonden en dringend hulp nodig hadden.

groetjes van kindervriend Annick (snipverkouden wegens een kleine etter die gisterenavond in een restaurant heel de tijd met de deur speelde, terwijl zijn ouders verzaligd kirden "kijk hoe lief")
(misschien moet ik daarover een blog beginnen om mijn frustraties te uiten;-)

I like the dark color, it looks good with her glasses and makes the features of her face stand out. The blond sort of fades into the background.

@Kami: Thanks for the professional advice - at least, you make it sound like it is.
@Annick: doen, zou ik zeggen!
@Marc (mocht hij dit nog lezen): bedankt om deze 'blijde boodschap' te verspreiden...

@Annick: Ha! Nikki, jij hier op Serge zijn dinges. Wel wel. Waar we elkaar niet allemaal tegenkomen.
@Serge: Ik stem ROOD! Ik verzadig de haardos van mijn madam op gezette tijden met rode henna. Stinkt, vlekt, madam loopt een uur als een marsvrouwtje rond in huis (haardos in aluminiumfolie gewikkeld) om het spul te laten "trekken", mààààr: zo'n intieme bewerkingen versterken een huwelijk. En achteraf is de madam om te stelen, met zo'n schitterende roste kop. Vooral in tegenlicht.

The comments to this entry are closed.