« Waarvoor dank | Main | Extra bijdrage »

June 30, 2011

Comments

Ik ga me niet uitspreken pro of contra. Of een discussie beginnen over de jeugd van tegenwoordig. Maar toeval wil nu dat ik vandaag met mijn moeder een gesprek had over hun beste vrienden - en de buurtwinkel die ze vroeger hadden. Toen heette zo'n winkel geen buurtwinkel, maar gewoon winkel. Want er waren geen andere winkels. Daar deden mijn ouders op zaterdag boodschappen. In ieder geval. De winkel ging open toen de eerste mensen naar hun werk vertrokken. En ging dicht toen er niemand meer honger of dorst had. De winkel was er gewoon ten dienste van de consument. En stond je als needy dorpsgenoot voor een gesloten deur, dan belde je gewoon aan. Tot ze weggeconcureerd werden door de supermarkt...

Zoonlief kon inderdaad nog gedaan worden, toch zijn mijn ervaringen in Kreatos Torhout positief. Zeer goed advies en klantvriendelijkheid. Toch vind ik het nogal breed uitgesmeerd, meestal zijn de gasten die zo een commentaar geven zelf de eerste die op hun werk 15 min voor tijd al aan de tikklok staan om naar huis te gaan. Ik vind persoonlijk dat de commentaar van die omhooggescheten dwergpoliep niet aan de orde is. Blijkbaar geeft hij zelf niet veel te doen aangezien hij toch zijn tijd kan vullen met nonsens te verkondigen.

Beste destroyer

Of moet ik zeggen 'Beste Kristof Vanroose'? Hopelijk stoort het u niet dat ik u even van uw pseudoniem ontdoe - ik ben namelijk niet zo gesteld op anoniem gescheld op het internet.

Verder denk ik niet dat ik de eer heb u te kennen. Al vind ik dat eigenlijk ook niet zo erg, na het lezen van uw commentaar. Of was ze ironisch bedoeld? Dat zou kunnen. Maar dan heb ik uw commentaar wellicht niet goed gelezen. Net zoals u mijn bericht blijkbaar niet goed hebt gelezen. Of misschien hebt u het gewoon niet begrepen, dat kan ook.

Nochtans wijst het gebruik van woorden als 'omhooggescheten' en 'dwergpoliep' toch wel op een zekere grijze massa. Of anders op het bezit van een woordenboek, dat is natuurlijk ook een mogelijkheid. Maar in dat geval moet u misschien ook eens het werkwoord 'hebben' opzoeken?

Nu, voor alle duidelijkheid: ik sta geen 15 minuten voor tijd aan de prikklok, al is het maar omdat wij op het werk geen prikklok hebben. Maar ook los daarvan denk ik dat mijn werkgever u probleemloos zou kunnen vertellen dat ik wel vaker als laatste de deur op kantoor dichttrek.

Wat nog... Wel, als u goed gelezen had, zou u doorhebben dat mijn eerste reactie bij de 'neen' van de dames van Kreatos ook niet meer was dan dat. En dat ik ze eigenlijk zelf ook al snel misplaatst vond. Maar dat is u blijkbaar ontgaan?

Nu, blij dat u opkomt voor de dames in kwestie, want eigenlijk verdienen ze het wel. Of ze nu echt gediend zijn met uw aanpak, laat ik in het midden. Maar behalve die ene kleine teleurstelling, hebben wij verder ook helemaal niet over hen te klagen. En we zullen er vast nog teruggaan. Zij het dan misschien iets vroeger dan twintig minuutjes voor het sluitingsuur.

Groet

Serge

PS: U hoeft mijn, naar uw normen breed uitgesmeerde, nonsens trouwens helemaal niet te lezen. Vrijheid, blijheid - weet u wel? Of hebt u ook niet veel anders te doen?

Ik vind het wel een leuk geschreven stuk

Toffe website met interessante teksten. Ik veronderstel dat je hier veel lezers mee bereikt.

Breng ook eens een bezoekje aan mijn blog beautypromo.
nl. Wij hebben er ook een webshop aan gekoppeld
via dewelke we promotionele & decoratieve tools voor de
kapperswereld verkopen.
Moet je zeker eens bezoeken, het kan je op ideeen brengen.

De site is www.beautypromo.nl. Bedankt trouwens voor het publiceren van mijn reactie :)

The comments to this entry are closed.